Circus Bossle geeft coronaproof voorstellingen in Ruinen

Geplaatst op: 14 juli 2021

Logo Circus Bossle

Na vele jaren van afwezigheid komt er weer een circus naar Ruinen.

Het beroemde Duitse Circus Bossle reist al jaren door Nederland. De afgelopen maanden stond het circus echter noodgedwongen stil vanwege het coronavirus. Nu er enkele versoepelingen zijn op het gebied van evenementen is het circus, in aangepaste vorm en geheel coronaproof, weer op tournee. Binnenkort is het circus te bewonderen in Ruinen en Hoogeveen. Uiteraard wel met coronamaatregelen. Normaal gesproken zijn er ruim 300 zitplaatsen in de grote circustent. Om de 1,5 meter afstandsregel te waarborgen, heeft het circus het aantal zitplaatsen beperkt tot maximaal 100 per voorstelling.
Daarnaast zorgt het circus voor extra hygiënemaatregelen zoals een grondige schoonmaak en ontsmetting van de zitplaatsen. Ook wordt de circustent extra geventileerd. Voor het ontsmetten van de handen zijn er, in- en rond de circustent, diverse punten met alcoholgel aanwezig.

Het circus presenteert een ruim 80 minuten durende show met alle klassieke elementen, waaronder; vliegensvlugge jongleurs, lenige acrobaten, levensgevaarlijke messenwerpers, spectaculaire vuurspuwers en doldwaze clowns. Natuurlijk ontbreken ook de optredens van de dieren niet. Zo passeren onder andere paarden,
honden, lama’s en kamelen de revue.

Het circus staat in Ruinen op het evenemententerrein aan de Neuzendijk. De reeks voorstellingen in Ruinen is op woensdag 4 augustus om 15.00 uur, donderdag 5 augustus om 15.00 uur, vrijdag 6 augustus om 15.00 en 19.00 uur, zaterdag 7 augustus om 15.00 en 19.00 uur en zondag 8 augustus om 11.00 uur.

Kaarten zijn al vanaf slechts € 10,- verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. De voorverkoop is op voorstellingsdagen van 10.00 uur tot 12.00 uur. De kassa is tevens geopend vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling, mits de kaarten niet al zijn uitverkocht in de voorverkoop. Aan de circuskassa kan enkel contant betaald
worden, pinnen is niet mogelijk. Omdat bezoekers uit verschillende huishoudens 1,5 meter afstand kunnen houden en vaste zitplaatsen krijgen toegewezen, is een test- of vaccinatiebewijs niet verplicht om het circus te bezoeken. Wel vindt er bij de aanschaf van kaarten aan de circuskassa een gezondheidscheck plaats.

Meer informatie op de Facebookpagina van
het circus: www.facebook.com/circusbossle

Bestanden

Bossle_kortingsflyer_RUIN
EN_A6
PDF, 384,5 kB