Bridgeclub Runer Aas

Jan Wierengaweg 109
7963CM Ruinen
06-21 37 69 45

takuiper@ziggo.nl
Route

BRIDGE, een ontspannende hobby en goed voor de training van uw geheugen. Het is een sport voor alle leeftijden, waarbij gezelligheid als eerste staat maar natuurlijk gaat het ook om het behalen van punten, dus is er ook sprake van een onderlinge competitie.

Onze Bridge club bestaat uit ca. 55 leden en we hebben onze vaste Bridge avond op dinsdag in de periode van begin september tot eind april. We beginnen om 19.30 uur. We Bridgen in Dorpshuis Neie Punt. Op onze Bridgeavond op dinsdag wordt gebridged in 2 lijnen, waarbij de bieding en uitslagen elektronisch worden vastgelegd. Dit lijkt spannend, maar zoals gezegd,voor ons staat gezellig bridgen toch boven prestatie gericht bridgen.

Verder organiseren we jaarlijks vlak voor Pasen een open Paasdrive met een maximum aantal deelnemers van 48 paren, waarbij ook kleine prijzen zijn te verdienen, tevens hebben we een eenvoudige lunch tussen de middag, maar bovenal een dag waarbij de gezelligheid voorop staat. De kosten van deze dag proberen we zo laag mogelijk te houden. Als deze dag voor ons kostendekkend is, zijn we tevreden.

Ook proberen we jaarlijks op dezelfde wijze voor de kerstdagen een open Kerstdrive te organiseren, waarbij eigenlijk hetzelfde geldt als hierboven geschreven. En jaarlijks organiseren we, indien mogelijk, een kroegentocht in oktober, waarbij een ieder naar believen eventueel de lunch kan gebruiken in de locatie, waar men op dat moment is. Een mooie gelegenheid om de diverse locaties beter te leren kennen en om meerdere bridge spelers te ontmoeten. En natuurlijk een manier, om een goede indruk te krijgen van ons prachtige dorp met al zijn mogelijkheden.

Daarnaast wordt samen met onze collega Bridgeclub in Ruinen (Harten Troef) in de periode van mei tot september op dinsdagavond een vrije bridgeavond georganiseerd voor leden, vakantiegangers en andere belangstellenden. Dit is in Restaurant Kuik in Ruinen om 20.00 uur. Van de niet leden wordt hiervoor een hele kleine financiële bijdrage gevraagd. Deze avonden worden altijd als heel gezellig en ontspannen ervaren. Ook organiseren deze 2 verenigingen op dezelfde wijze in de periode van 1 oktober tot 1 april op donderdagmiddag een bridge middag voor leden, vakantiegangers en andere belangstellenden.

Kortom, bridgen geeft veel vertier in Ruinen.

Postadres
Groene Weg 117963BX Ruinen