Gymnastiekvereniging D.O.O.

Wolvenweg 10
7963BG Ruinen
06-23 27 38 62
info@dooruinen.nl
Route

De vereniging heeft ten doel de gymnastiek in de ruimste zin van het woord te stimuleren en daardoor de volksgezondheid te bevorderen. Wij trachten dit doel te bereiken door:Het deelnemen aan en/of uitschrijven van wedstrijden. Het organiseren van sportuitvoeringen en evenementen. Het houden van onderlinge wedstrijden. Het mogelijk maken van deelname aan praktische beoefenen van gymnastiek en het organiseren van trainingen. Aanbieden van gymnastiek en turnlessen op recreatief gebied. Aanbieden van een zo volledig mogelijk recreatief aanbod. Toelating leden is vrij van enige vorm van toetsing op welk gebied dan ook.

Lid worden:

Heb je 3 proeflessen gevolgd en vind je het leuk, dan meldt je je aan als lid van de vereniging. Je ontvangt het aanmeldingsformulier van de leiding of je download het formulier via onze website : www.dooruinen.nl/lid-worden/aanmelden/.

Contributie:

De contributie (inclusief bondsgeld) wordt 5 maal per jaar geïnd. In de zomerperiode is er geen incasso. Voor de tarieven zie onder onze website: www.dooruinen.nl/lid-worden/contributie/.

Activiteiten:

- Marsetoernooi: Ieder jaar op de eerste zaterdag van november organiseert de vereniging het Marsetoernooi in sporthal \'de Marse\'. Deze recreatieve wedstrijd is voor kinderen van 5 t/m 15 jaar.

- Uitvoering: Het uitgangspunt van de vereniging is om eens in de twee jaar op de derde zaterdagavond in maart door alle groepen van de vereniging een demonstratie te geven in sporthal \'de Marse\'. Aan dit evenement zal een thema of show karakter verbonden zijn.

- Pietengym: Een terugkerende evenement voor de peuters en kleuters van de vereniging is de jaarlijkse pietengym. Op een speelse manier moeten de peuters en kleuters diverse opdrachten uitvoeren zoals pakjes in de schoorsteen gooien, op het dak klimmen, van het dak springen, koprollen enz. Nadien ontvangt ieder kind een heus pietendiploma.

Bestuur:

Vice voorzitter/Technische commissie: Jeroen Buiter, tel: 0522-471008. Secretaris/Notulist: Sabine ter Meer, tel: 06-15102936. Penningmeester en ledenadministatie: Rianne Klomp, tel: 06-11366870. PR: Ylse Bijker tel: 06-50973605.

Postadres
Mr. Harm Smeengestraat 77963BM Ruinen
Social
\