De Rozijn

Trompenweg 3
7963DL Ruinen
0522-47 21 83
06-38 10 87 01
info@derozijn.nl
Route

De Rozijn is een praktijk voor mindfulness en coaching voor kinderen en jongeren waar mindfulness, aandachttrainingen worden gegeven. In groepjes en individueel.De 8 weekse trainingen worden ook gegeven op scholen aan kinderen van 5 t/m 18 jaar.Workshops 'aandachttraining' voor ouders en leerkrachten op aanvraag.

'Rust in mijn hoofd, hoe doe ik dat?'
Mindfulnesstrainingen voor kinderen en jongeren.
Kinderen en jongeren hebben het vaak druk, net als volwassenen. Ze zijn soms moe, snel afgeleid of kunnen slecht slapen. Mindfulness helpt kinderen om de 'pauzeknop te zoeken'. Door te oefenen in aandacht en vriendelijk, bewust aanwezig zijn, leren kinderen even te stoppen, op adem te komen en te voelen wat ze nodig hebben op dit moment. Begrijpen wat er aan de hand is zonder te oordelen, dingen te negeren of te worden meegesleept in de drukte van alledag. Mindfulness betekent veel voor kinderen en jongeren Ze vinden het vaak moeilijk om met hun kleine en grote zorgen om te gaan. Onzekerheid of teleurstelling te accepteren. Spanning, onrust, verdriet of stress: We kunnen het niet tegenhouden maar wel leren ermee om te gaan!
Voor meer informatie: www.derozijn.nl of Mieke Boeren 0522 472183

(gecertificeerd mindfulnesstrainer, Mindfulkids en Aandacht Werkt)

Postadres
Trompenweg 37963DL Ruinen

Diensten

Mindfulnesstraining, yoga en coaching kinderen'Rust in mijn hoofd, hoe doe ik dat?' Mindfulnesstrainingen en yoga voor kinderen en...